COM VA SER LA 2ª INDÍGENES?

2018-05-07

Els passats dies 29 i 30 d'abril ens vam reunir uns 90 vinyaters a Perpinyà per compartir i oferir els nostres vins. Podem considerar tot un èxit aquesta segona edició de la Fira Indígenes, amb una organització excepcional i un ambient brutal.

La fira se situa a l'antiga Església dels Dominicans, un edifici històric que ens va acollir durant dos dies, fent-nos disfrutar de les creacions de la resta de vinyaters i donant a descobrir la nostra creació a tots i totes les que s'atansaven al nostre estand.

És imprescindible felicitar als organitzadors d'aquesta fira que uneix les Catalunyes Nord i Sud i Occitània pel seu gran treball, per fer que tot sortís rodó, i per fer un homenatge continu als presos i exiliats polítics de la Catalunya Sud. Gràcies per la professionalitat i proximitat!

Vam conèixer gent, ens vam retrobar amb vells coneguts i, com sempre que anem a esdeveniments d'aquest tipus, vam aprendre moltes coses. El millor de tot possiblement sigui l'intercanvi de vi que vam fer a última hora, i arribar a casa i veure que tens més de quinze ampolles de vi d'altres vinyaters.

En resum, ens veiem l'any vinent a Indígenes!!!